Speciaal drukwerk


Drukkerij Mostert is gespecialiseerd in bijzonder drukwerk. Papier met rafelige randen, aparte vormen, het is geen probleem voor ons. Ons machinepark is hier op ingericht.
In onderstaande foto's en video's laten wij u iets zien van onze mogelijkheden.

Trouwkaarten

Deze trouwkaart is op Fabriano papier gedrukt. Dit handgeschepte papier heeft een watermerk met 2 duiven en ringen. Het kan tot een envelop dichtgevouwen worden.Het is in boekdruk gedrukt met een polymeer cliché.We hebben ook een uitgebreide collectie Oud-Hollands. Dit is papier voorzien van een scheprand. Uiteraard met bijpassende enveloppen.

De kaarten zijn leverbaar in deze formaten:


Al deze kaarten zijn ook in dubbelformaat (gevouwen) leverbaar.

Visitekaartjes

Heeft u een klein kaartje nodig op bijzonder papier?
Wij kunnen (bijna) alles bedrukken als het maar van papier is.
Lastige kartelrandjes die andere drukkers niet door hun pers kunnen krijgen?
Wij drukken het in boekdruk!
Dit kaartje is 9 x 13 cm:
U wilt een bijzonder visitekaartje?
Laat dan uw kaartje in drukken met loden letters.

U wilt het nog specialer?
Wat zou denken van een preeg?
Bij pregen van drukwerk wordt er een afbeelding in het papier geperst. U kunt deze afbeelding dus voelen, zeg maar een soort braille. Deze afbeelding kan verhoogd of verdiept in het papier komen.

Op de foto ziet u onderaan de preegvorm. Deze is in dit geval gemaakt van magnesium maar messing of plastic is ook mogelijk. Om de afdruk zo scherp mogelijk te maken is er gebruik gemaakt van een contravorm, dat is de zwarte vorm die u ziet. Het papier wordt in de degelpers met zuigers opgepakt en tegen de preegvorm aangedrukt zoals u in onderstaande film kunt zien. De contra is op het oranje papier vastgeplakt. Uiteraard moeten de preegvorm en de contra precies in elkaar passen.De preegvormHet eindresultaat